Home Nieuws Borussia Dortmund gaat voor transfer Donyell Malen als opvolger Sancho

Borussia Dortmund gaat voor transfer Donyell Malen als opvolger Sancho

3279
0

PSV lijkt zich te kunnen gaan opmaken voor het vertrek van Donyell Malen.

Nu de transfer van Jadon Sancho naar Manchester United nagenoeg rond is, heeft Borussia Dortmund de gesprekken met zaakwaarnemer Mino Raiola geopend over de mogelijke komst van Donyell Malen. Dat meldt de Italiaanse transfergoeroe Fabrizio Romano via Twitter.


Malen wordt al langere tijd gelinkt aan de Duitse topclub, maar Borusia Dortmund lijkt nu ook daadwerkelijk door te willen pakken. Ze willen mogelijke concurrentie vanuit de Premier League voor zijn en snel zaken doen met PSV. Ook Liverpool wordt genoemd voor Malen. De Italiaan Fabrizio Romano wist te melden dat Liverpool zeer nadrukkelijk geïnteresseerd is in Malen en zich mogelijk ook snel zal melden bij PSV. Het Duitse Sky koppelt dezer dagen een transfersom van 40 miljoen euro aan Malen.

Malen wordt al enige tijd in verband gebracht met Borussia Dortmund maar maakt Malen ook kans op speelminuten in de zware Duitse Bundesliga? “Of hij bij Borussia Dortmund past? Zeker”, zegt ESPN analist Maduro over Malen. “Zijn stijl past daar heel goed, sowieso in de Bundesliga. Omschakelen, tegenstanders lokken en dan heel snel voor de goal moeten zijn: daar past hij perfect in.”


Facebook Comments Box