Home Nieuws Borussia Dortmund gaat op de PSV tour en is serieus in de...

Borussia Dortmund gaat op de PSV tour en is serieus in de markt voor Malen en Memphis

4430
0

Borussia Dortmund is er veel aan gelegen volgend seizoen weer voor de hoogste plaatsen in de Bundesliga te gaan.

Daartoe wenst de club uit het Ruhrgebied serieuze grootse versterkingen binnen te halen. De Bundesliga gigant gaat daarbij op de PSV tour want zowel Donyell Malen als Memphis Depay zijn de eerste spelers waar BVB werk van wenst te maken in de jacht op nieuwe successen.


Dat meldt het Duitse voetbal- en boulevardblad BILD woensdag. Dortmund is al langer gecharmeerd van Donyell Malen maar ook Memphis Depay is een grote wens van de Gelb-Schwarzen.

Door de Corona crisis mist Dortmund inkomsten van 80000 fans die tweewekelijks naar het stadion komen en dat hakt er stevig in bij de Westfalen club. Desondaks is er een schip geld in aantocht voor Dortmund met een naderende grote transfer van Sancho naar Manchester United. Door de te verwachten inkomstenstroom kunnen er gaten worden gedicht maar ook de gedroomde voorhoede met Memphis en Malen komt dan dichterbij, zo weet BILD.

BILD denkt dat Dortmund Malen voor 25 tot 30 miljoen euro van PSV over zou kunnen nemen, daar waar Memphis over enkele maanden transfervrij is.

 


Facebook Comments