Home Nieuws Boosheid Raiola gezakt, Ihattaren wil houding verbeteren

Boosheid Raiola gezakt, Ihattaren wil houding verbeteren

3850
0

De rust rond de club lijkt weer wat terug met het sluiten van de rijen rond Mo Ihattaren.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou weer wat bedaard zijn, zo meldt het Eindhovens Dagblad. En de hoofdrolspeler zelf, Mohamed Ihattaren heeft de club en trainer Roger Schmidt beloofd dat hij beter zijn best gaat doen. Het klinkt wat surrealistisch maar we moeten ook de positieve zaken blijven benoemen en in dat kader is het goed te benoemen dat de tiener uit Utrecht woensdag keurig op tijd op de training verscheen en volledig mee trainde.


Over het contract van het talent valt weinig tot niets te melden. Volgens het ED kan Ihattaren zich voorlopig concentreren op zijn sportieve prestaties, want de besprekingen over een nieuw contract zijn uitgesteld tot de zomer. Uiteraard is dit bedoeld om rust te creëren rond de spelmaker. Het heeft er natuurlijk alle schijn van dat hij zijn medio 2022 aflopende verbintenis niet zal gaan verlengen.

Ihattaren is voorlopig wel weer welkom in de selectie van Schmidt. Insiders op en rond de Herdgang zagen dat Ihatteren niet enorm onder de indruk was van de hele zaak, die volop in het nieuws was afgelopen dagen. Zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Ihattaren maakt mogelijk deel uit van de wedstrijdselectie voor het uitduel tegen Fortuna Sittard van aanstaande zondag.