Home Nieuws Boosheid onder Fenerbahçe aanhang na definitieve transfer van Bruma, 4 miljoen euro...

Boosheid onder Fenerbahçe aanhang na definitieve transfer van Bruma, 4 miljoen euro voor PSV

4973
0

De Portugese aanvaller Armindo Bruma lijkt alweer enige tijd geleden vertrokken te zijn bij PSV maar feitelijk gezien is het nog maar een seizoen geleden dat de Portugees voor PSV in actie kwam.

Het tijdperk Bruma was geen succesvol tijdperk te noemen. De Portugees kende diepe dalen en slechts weinig pieken maar overall bezien kostte het de club voornamelijk heel veel geld. Fenerbahçe bood een goed half jaar geleden uitkomst maar in Istanbul ziet men de Portugees liever komen dan gaan. Ook in de Turkse metropool laat Bruma maar weinig zien. De fans van Fenerbahçe zijn niet bepaald blij met de aanwezigheid van Bruma.

Dat heeft ook van doen met de historie van Bruma in Turkije want de aanvaller speelde eerder voor rivaal en stadgenoot Galatasaray. Inmiddels is Bruma ook officieel bij PSV vertrokken. Dat meldt PSV via de officiële kanalen. De aanvaller was al verhuurd aan de Turkse club met een verplichte koopoptie aan het eind van het seizoen, maar beide clubs zijn overeengekomen dat de transfer nu al definitief wordt gemaakt.

Fenerbahçe zit in haar maag met de buitenlanderregel in Turkije, waardoor Bruma niet is ingeschreven en hij tot nu toe is blijven steken op slechts vijf duels. Het is onbekend wat voor plannen Fenerbahçe met hem heeft, maar mogelijk wordt Bruma direct weer verhuurd of verkocht.


Vorig artikelWalter Benítez wijst naar Argentijnse media: ‘PSV is een grote club in Zuid-Amerika’
Volgend artikel3,5 jaar Bruma kost PSV ruim 20 miljoen euro, Cijfers Bruma vergelijkbaar met cijfers Madueke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in