Home Nieuws Bookmakers: Ruim 9 KEER (!) je inzet als PSV wint van Inter...

Bookmakers: Ruim 9 KEER (!) je inzet als PSV wint van Inter Milan

29
0

Het Champions League-seizoen 2018/2019 is voor PSV op een teleurstelling uitgelopen. Van de vijf wedstrijden die tot nu toe werden gespeeld, werden er vier verloren. Uit de andere wedstrijd wisten de Eindhovenaren op het allerlaatste moment nog een gelijkspel te slepen. PSV staat met één punt laatste in groep B, en daar is niets meer aan te veranderen. Wat dat betreft valt er in de laatste speelronde dus weinig meer te winnen. Maar toch willen de Eindhovenaren graag met een goed gevoel afscheid nemen (tenminste voor dit seizoen) van het Europese voetbal. Dat lukt alleen als die laatste wedstrijd tegen Inter Milaan lekker loopt. Het zou mooi zijn als PSV in ieder geval één punt mee naar huis weet te nemen. Of dat gaat lukken, zien we op dinsdag 11 december vanaf 21.00 uur. Dan is in het San Siro stadion in Milaan de aftrap van de wedstrijd tussen Inter en PSV. Ga je graag voor wat extra spanning? Zet dan je geld in op het voorlopig laatste Champions League duel van PSV.

Twee teams met twee verschillende belangen


PSV en Inter Milaan hebben heel andere belangen tijdens de laatste speelronde van de groepsfase. Voor PSV is er niets meer te winnen of te verliezen. De Eindhovenaren kunnen er alleen nog voor zorgen dat ze met een goed gevoel de winterstop ingaan, om zich daarna volledig te gaan richten op de Eredivisie. Voor PSV is verlies in het San Siro stadion een stuk minder pijnlijk dan voor Inter. Voor de Milanezen staat er namelijk nog wel heel wat op het spel bij deze laatste wedstrijd van de groepsfase. Het draait allemaal om de vraag of Inter Milaan na de winterstop nog in de Champions League zit óf dat team zijn weg moet vervolgen in de Europa League. De ploeg van Luciano Spalletti heeft het thuispubliek in ieder geval achter zich staan.

Het thuisvoordeel gecombineerd met een mogelijke overwintering in de Champions League, maakt Inter Milaan tot de grote favoriet. Het wordt erg lastig voor PSV om de wedstrijd te winnen, al is niets onmogelijk. Bij de thuiswedstrijd tegen Inter kwamen de Eindhovenaren binnen een half uur voor te staan door een goal van Rosario. Helaas maakten Nainggolan en Icardi uiteindelijk een einde aan die voorsprong, maar het betekent wel dat PSV kan scoren tegen Inter Milaan.

Wat denken de bookmakers?

Inter Milaan bezet na vijf speelrondes een derde plek in groep B. Een eerste plaats is onhaalbaar, maar Inter kan zeker nog omhoog kijken. De Milanezen hebben evenveel punten als de nummer 2, Tottenham Hotspur. Beide ploegen zijn dus van elkaar afhankelijk als het om de uiteindelijke ranking gaat. Inter heeft als grote voordeel dat de tegenstander op papier een stuk makkelijker is. Tottenham moet het namelijk opnemen tegen Barcelona, en dat wordt ongetwijfeld een hele klus.

Inter Milaan strijdt samen met Tottenham voor overwintering in de Champions League. Maar zelfs als de Spurs verliezen, moet Inter nog punten halen uit de wedstrijd tegen PSV. Lukt dat niet, dan is de ploeg sowieso veroordeeld tot de Europa League. De bookmakers gaan er in ieder geval van uit dat de Milanezen minstens één punt overhouden aan het duel met PSV. De kans is groot dat dit zelfs drie punten gaan worden. Helaas voor de PSV-fans zit er behoorlijk veel verschil in de quoteringen. Dat geeft wel aan dat Inter veruit favoriet is. Gok je op winst voor de Milanezen, dan levert dat quoteringen op van 1.30 à 1.35. Aan deze weddenschap ga je dus niet vele geld overhouden. Gok je toch op een gelijkspel, dan worden de quoteringen meteen een stuk aantrekkelijker. Sommige bookmakers zitten net onder de 5.50, andere zitten er een stukje boven. Bij winst voor PSV is je inzet nog veel meer waard. Quoteringen van 9.00 of hoger zijn bij deze weddenschap geen uitzondering.

Creëer extra spanning bij de wedstrijd Inter Milan – PSV

De bookmakers geven PSV weinig kans om het Champions League duel van Inter te winnen. Toch blijft het interessant om op deze wedstrijd te gaan wedden. Een stunt van PSV in Italië levert je namelijk ruim 9 keer je inzet op met een quotering van maar liefst x 9.55.

Bij de wedstrijd Inter – PSV is het een kwestie van de juiste voetbalweddenschap uitzoeken. Je hoeft je geld niet per se in te zetten op winst voor Inter of op een gelijkspel. De bookmakers hebben namelijk nog veel meer interessante weddenschappen online staan. Komen er bijvoorbeeld meer dan 2.5 doelpunten? En valt dat eerste doelpunt in de eerste of toch pas in de tweede helft? Klik hier als je meer informatie wilt over dit soort weddenschappen. Ook komt er een uitgebreide voorbeschouwing op de website te staan. Zo kun je je in alle rust op je weddenschap voorbereiden.


Facebook Comments