Home Nieuws Bookmakers: PSV ‘licht’ underdog tegen Inter Milan

Bookmakers: PSV ‘licht’ underdog tegen Inter Milan

44
0

In de Champions League wedstrijd tegen Barcelona kon PSV helaas niet voor een verrassing zorgen. Maar woensdag 3 oktober biedt nieuwe kansen. Om 21.00 uur speelt PSV dan in eigen huis tegen het elftal van Luciano Spalleti: Inter Milan. De Milanezen hebben hun eerste wedstrijd tegen Tottenham Hotspur gewonnen. Hiermee bezetten ze tweede plek in groep B. Voor PSV is het zaak om het duel tegen de Italianen te winnen of minstens gelijk te spelen. Zo houden ze zicht op die felbegeerde tweede plek in de poule. Bij verlies tegen Inter is er nog niets verloren, maar wordt het wel steeds moeilijker om in de Champions League te overwinteren. Er staat woensdag dus veel op het spel voor PSV. Zorgt dit nog niet voor genoeg spanning? Ga dan ook eens wedden op deze wedstrijd van de Champions League. 

Het wisselvallige Internazionale moet zich nog bewijzen

Inter Milan wist in het verleden drie keer de Champions League te winnen. De laatste keer dat de Italianen de beker mee naar Milaan mochten nemen, was in 2010. Dit was meteen een mooie bekroning op de topjaren die de club achter zich had liggen. Vanaf seizoen 2005/2006 won Internazionale namelijk vijf keer op rij de Serie A. Maar die tijd is voorbij. Hoewel Inter nog altijd wordt beschouwd als één van de topclubs uit Italië, hadden de Milanezen toch grote moeite om zich te plaatsen voor de Champions League. En dat terwijl Italië recht had op maar liefst vier startbewijzen. Na een moeizaam verlopen seizoen in de Serie A wist Inter op het allerlaatste moment door te dringen tot de Champions League. Dit ten koste van Lazio.


Ook na de zomerstop heeft Internazionale zich nog niet helemaal weten te herpakken in de Serie A. Er gingen al een paar wedstrijden verloren waardoor een toppositie er vooralsnog niet in zit. De Champions League begon een stuk beter, alhoewel de 2-1 overwinning op Tottenham Hotspur misschien niet helemaal verdiend was. Toch waren twee late goals van Mauro Icardi (85’) en Matías Vecino (90 + 2’) genoeg om de drie punten binnen te slepen. Dat betekent dat Inter achter Barcelona op de tweede plaats staat. De wisselvallige prestaties van het elftal uit Milaan biedt wel wat kansen voor PSV. Want waar de bookmakers vrij duidelijk waren in hun oordeel over de wedstrijd Barcelona – PSV, is er nu veel meer twijfel. Het zou natuurlijk mooi zijn als die drie belangrijke punten in Eindhoven blijven.

Er liggen kansen voor PSV

Dit seizoen speelt Inter Milan voor het eerst sinds 2011/2012 weer in de Champions League. Het is onder andere aan PSV om te zorgen dat het elftal van Luciano Spalleti niet verder komt dan de groepsfase. Woensdag 3 oktober moet hierin alvast de eerste stap worden gezet. PSV speelt in eigen stadion zodat het thuisvoordeel zomaar bij kan dragen aan een overwinning. Maar dan moet de club wel meer kansen creëren dan tegen Barcelona. En vooral: minder weggeven in de slotfase. Want hoewel Van Bommel na afloop van de wedstrijd aangaf niet helemaal ontevreden te zijn, liet PSV zich richting het einde toch te vaak verrassen. Tegen Internazionale is het een heel nieuwe wedstrijd waarbij de kansen weer openliggen. Het is overigens lang geleden dat PSV en Inter Milan elkaar troffen in de Champions League. In seizoen 2007/2008 waren beide clubs ingedeeld in poule G. Zowel de uit- als de thuiswedstrijd ging toen voor PSV toen verloren. Dat kan nu helemaal anders zijn. Op de actuele ranglijst van Europese clubs staat PSV bijvoorbeeld een stuk hoger dan Inter. De Eindhovenaren bezetten de 39e plek, terwijl de Milanezen het moeten doen met plaats 60. Deze klassering zegt zeker iets over de kansen van PSV bij het aankomende Champions League duel.

Wedden op de wedstrijd PSV – Inter Milan

De Champions League is altijd interessant voor gokkers. Een goede voorbereiding is wel essentieel om je weddenschap te laten slagen. Daarom vind je op VoetbalGokken.nl alle benodigde informatie plús een voorbeschouwing op de wedstrijd. Ook de bookmakers hebben zich inmiddels in de wedstrijd verdiept. Bij de online wedkantoren doet Inter Milan het toch iets beter dan PSV. Winst voor Inter levert quoteringen op van rond de x 2.35. Gok je op winst voor PSV, dan staan de quoteringen op ongeveer x 3.15. Zo heel groot is dat verschil dus niet. Verwacht je dat er na 90 minuten voetbal gelijkspel op het scorebord staat? In dat geval profiteer je van quoteringen van x 3.60 à x 3.65. Ga naar VoetbalGokken.nl en lees de uitgebreide voorbeschouwing van PSV – Inter Milan en plaats je weddenschap bij een bookmaker. Dit Champions League duel kan je dan zomaar iets moois opleveren.


Facebook Comments