Home Nieuws Bondscoach Löw lijkt zich weer helemaal te richten op Mario Götze

Bondscoach Löw lijkt zich weer helemaal te richten op Mario Götze

1297
0

Mario Götze en de Duitse nationale voetbalbond naderen elkaar weer nu de middenvelder bij PSV weer furore weet te maken.

De Duitse bondscoach Joachim Löw laat geregeld merken dat Götze weer in beeld is bij de nationale ploeg. Dit tot grote tevredenheid van de PSV’er. Er is geregeld contact tussen Löw en Götze en de keuzeheer van de nationale Duitse ploeg is blij met de keuze van Götze voor PSV.


Löw gaf vorige maand aan dat het niet uitgesloten is dat Götze terugkeert bij de nationale ploeg.

“Ik vind dat hij precies de juiste beslissing heeft genomen voor zichzelf. We verliezen hem ook niet uit het oog, dat is zeker”, zei Löw begin november. Götze speelde na het WK van 2018 geen enkele interland meer voor Duitsland.

Götze hoopt vurig op een vervolg maar is ook nuchter. “Dat is iets groots voor mij, maar niet in mijn handen”, zegt Götze in De Telegraaf.

“Het hangt af van de bondscoach. Dat hij positief is? Dat klopt, we hebben soms ook contact. We hebben ook een verleden samen. Hij riep me op toen ik 18 jaar oud was, daar ben ik hem heel dankbaar voor.”

Götze blijft zich focussen op presteren bij PSV en herhaalt dat hij het niet in eigen hand heeft hoe zijn internationale loopbaan zich zal gaan ontwikkelen.

“Maar hij moet op basis van prestaties beslissingen nemen, voor het hele team, de selectie en het land. Ik moet me focussen om het beste uit mezelf te halen en uit PSV te krijgen, dat is het enige waar ik invloed op heb”, aldus een fitte en enthousiaste Götze.


Facebook Comments