Home Nieuws Bologna ontvangt eerste mega-bod PSV op Jerdy Schouten | PSV wil AC...

Bologna ontvangt eerste mega-bod PSV op Jerdy Schouten | PSV wil AC Milan aftroeven

3269
0

Eerder deze week werd al duidelijk dat werkgever Bologna middenvelder Jerdy Schouten buiten de basisopstelling zou laten voor het duel tegen Cesena.

Het duel tegen de kleine Italiaanse club betreft een duel om de Coppa Italia dus het is niet meteen gezegd dat geen Schouten rust krijgt. Het niet beschikbaar zijn van Schouten voor de wedstrijd tegen Cesena heeft waarschijnlijk van doen met het mega-bod wat PSV deze week deed op de middenvelder van Bologna.

Media in Nederland en Italie melden dat PSV in onderhandelingen is getreden met de Serie-A club om Jerdy Scouten per direct over te nemen. PSV zou zelfs een megabod hebben uitgebracht op de middenvelder. Dat mag verrassend worden genoemd. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melden dat Bologna een eerste en serieus bod heeft ontvangen uit Eindhoven. De intenties zijn duidelijk; PSV wil de middenvelder op korte termijn overnemen van Bologna.

De club heeft wel concurrentie van AC Milan. Hoe hoog het openingsbod van PSV precies is, meldt Voetbal International niet maar vanuit de wandelgangen klinkt door dat het om een bedrag van 12 miljoen euro gaat. Wederom een bedrag dat fors te noemen is. Bologna zet in op een slordige twintig miljoen euro, melden Italiaanse media.

Schouten kent als speler een bijzondere geschiedenis. In 2019 maakte hij voor ruim twee miljoen euro de overstap van Excelsior naar Bologna. In de Italie speelde hij inmiddels 109 wedstrijden voor Bologna en wordt hij al geruime tijd gekoppeld aan clubs als Napoli, AS Roma, Juventus en nu dus ook AC Milan.

De interesse in Schouten betekent niet dat PSV de nog immer concrete interesse in Aster Vranckx van VfL Wolfsburg laat varen. De club is nog steeds in de markt voor de Belgische middenvelder van Wolfsburg. PSV gaf eerder al miljoenen uit aan de komst van Noa Lang, Ricardo Pepi en Malik Tillman.


Vorig artikelNa Dortmund, Leverkusen en Lyon laat Peter Bosz zich steeds opnieuw verrassen bij PSV
Volgend artikelPSV in onderhandeling met Bologna, Jerdy Schouten wil ‘dol- en dolgraag’ naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in