Home Nieuws Boek Luc Nilis roept weerstand op

Boek Luc Nilis roept weerstand op

38
0

In het boek ‘De Waarheid’ van Luc Nilis is in Belgie niet door iedereen even goed ontvangen. Luc Nilis heeft stevig uitgehaald naar voormalig jeugdtrainer Jef Geurts en dat is de 75 jarige Belg niet in de koude kleren gaan zitten.

In het boek noemt Nilis Geurts een ‘vreselijke man, een manipulator en een schijnheilige die enkel uit was op zijn geld’. “Dat is complete onzin. Ook schrijft hij dat ik hem vanaf het eerste moment als een winstobject heb beschouwd. Ik walg van die uitspraken omdat het complete leugens zijn. Ik heb verdorie zes jaar volledig gratis al mijn energie in Luc gestoken, en dat ten koste van mijn eigen gezin”, zegt Geurts in Het Belang van Limburg. “Daarom kan en wil ik dit niet zomaar laten passeren. Mijn vrouw en ik zijn hier letterlijk ziek van. We slapen ’s nachts niet meer en zijn zelfs in doktersbehandeling. Daarom wil ik eerherstel”.

Het issue ontstond nadat Nilis het contract met zijn raadsman verbrak tijdens zijn periode bij Anderlecht. Geurts kreeg later ook gelijk van de rechtbank. “Op een dag kreeg ik een aangetekende brief in de bus dat Luc niet langer met mij wilde samenwerken. Ook zijn ouders verbraken plots het contact. Sindsdien heeft hij ons altijd gemeden.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here