Home Nieuws Bodø/Glimt – PSV | Vertessen weer fit, Van Nistelrooij gelooft in toptalenten...

Bodø/Glimt – PSV | Vertessen weer fit, Van Nistelrooij gelooft in toptalenten van de Blaak, Tielemans, Seelt en Schiks

722
0

Ruud van Nsietlrooij kan eigenlijk profiteren van de omstandigheden dat kern- en basisspelers als Ibrahim Sangaré, Jarrad Branthwaite, Mauro Júnior en Philipp Max niet beschikbaar zijn.

Het geeft Ruud van Nistelrooij de optie om andere spelers aan het werk te zien. Dat geldt in dit geval voor talentvolle spelers van de PSV Academy. Jong PSV-verdedigers Van de Blaak, Seelt, Tielemans en keeper Schiks maken deel uit van de selectie voor het treffen met de Noren.

Ook Yorbe Vertessen maakt weer deel uit van de selectie. De Belgische aanvaller is meegereisd voor het Europa League-duel met Bodø/Glimt van donderdagavond. De nog altijd maar 21-jarige Vertessen stond sinds het uitduel met SC Heerenveen op 9 oktober aan de kant met een spierblessure. Met de rentree van de snelle Belg nemen de aanvallende opties voor Ruud van Nistelrooij verder toe. Luuk de Jong en Noni Madueke maakte afgelopen weken ook al hun opwachting na langdurig blessureleed.

Waar Vertessen terugkeert, maken verdedigers Jarrad Branthwaite, Mauro Júnior en Philipp Max om uiteenlopende redenen geen deel uit van de selectie. Zij worden vervangen door Jong PSV-verdedigers Van de Blaak en de negentienjarige Jenson Seelt. Van Nistelrooij gelooft duidelijk in de toptalenten van de Blaak, Tielemans, Seelt en Schiks getuige de selectie voor het Europese uitduel met Bodø/Glimt.

De volledige selectie van PSV luistert naar de volgende namen: Benítez, Drommel, Schiks; Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Mwene, Oppegard, Seelt, Van de Blaak; Simons, Guti;errez, Til, Veerman, Ledezma, Tielemans; De Jong, Madueke, Gakpo, El Ghazi, Bakayoko, Vertessen, Sávio.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here