Home Nieuws BN’ers vol vertrouwen: Theo Maassen zegt optredens af

BN’ers vol vertrouwen: Theo Maassen zegt optredens af

29
0

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikken verschillende BN’ers vooruit op de topper tegen PSV. 

Theo Maassen heeft alle vertrouwen dat het goed gaat komen. “Natuurlijk ben ik erbij in het stadion, om te roepen en te gillen. Ik zit er zelfs aan te denken om optredens af te zeggen, ik moet zondag echt wel goed bij stem zijn,” zegt de cabaretier. “Ik weet dat het in theorie nog mis kan gaan. Als team moeten ze niet gaan zeggen ‘het komt wel goed’. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we winnen.”

Zo is Jos Verstappen overtuigd van de winst van PSV. “Ik ben niet afgereisd naar China voor de Grand-Prix maar of ik de wedstrijd van PSV ga kijken, weet ik nog niet. Ze winnen toch wel, geeft de oud-coureur aan. “Of Max gaat kijken? Geen idee. De formule 1-race van morgen is in de ochtend dus hij is op tijd klaar. Maar ik weet niet of het daarna in zijn programma past. Hij zal het sowieso wel in de gaten houden.”

Wim van der Leegte van VDL verwacht de titel binnen te halen morgen omdat PSV e topwedstrijden altijd goed speelt. Willebrord Frequin vindt zelfs dat zijn tirade onlangs in het Eindhovens Dagblad ervoor zorgde dat er weer gewonnen werd. Frequin zegt zondag na de wedstrijd al zijn Ajax collega’s te zullen gaan bellen.

Pieter van den Hoogenband is minder zeker dat het morgen al beslist wordt. “Het gaat in ieder geval 6-0 worden. Flauwekul natuurlijk maar als diehard-supporter moet ik het positief benaderen. Terwijl de verwachtingen zo hooggespannen zijn, kan dit zomaar een wedstrijd worden waar het even een beetje tegenvalt. Waar het gewoon 0-0 blijft en PSV nog geen kampioen is,” geeft de oud-zwemmer aan.
Ook Cees Geel geeft aan dat hij er veel vertrouwen in heeft. “PSV wil héél graag en die Ajacieden willen PSV héél graag geen kampioen laten worden. Dat gaat knetteren dus. Ik ben er natuurlijk bij. Mocht het misgaan, dan vreten ze daarna Roda of Den Haag op, zo getergd zijn ze,” aldus de acteur.
John van den Heuvel is er tot slot niet gerust op. “Samen met mijn goede vriend John Heitinga ga ik morgen naar het stadion. Eén van ons zit op terugweg in de auto sip te kijken. Al zal dat bij mij nog wel meevallen. Ook al verliezen we, dan nog gaat PSV echt wel kampioen worden. Maar morgen al? Ik ben er toch niet helemaal gerust op,” geeft de misdaadjournalist aan.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here