Home Nieuws Blunderende Galatasaray keeper trekt boetekleed aan en spreekt fans toe na rampavond...

Blunderende Galatasaray keeper trekt boetekleed aan en spreekt fans toe na rampavond in Eindhoven

508
0

Aanvoerder en Galatasaray keeper van dienst Muslera heeft zich op sociale media verontschuldigd na zijn zwakke spel in het Philips Stadion.

De keeper van de Turkse topclub speelde een zwakke wedstrijd en was schuldig aan twee tegendoelpunten. De blunders kwamen Galatasaray duur te staan. Na afloop trok de Uruguayaan het boetekleed aan en verontschuldigde zich op zijn sociale mediakanalen.


‘Gisteren was een lastige dag voor mij, waarop niets goed ging’, schrijft Muslera op Instagram. ‘Zoals altijd ga ik door, elke dag, en zorg ik dat ik op alles voorbereid ben. Ik wil onze fans, mijn trainer Fatih Terim, de technische staf, mijn ploeggenoten, medewerkers van de club en de Galatasaray-familie bedanken voor de steun in alle omstandigheden. Dat betekent veel voor mij en mijn familie.’


Facebook Comments Box