Home Nieuws Blunderde John de Jong met de bijna zekere transfer van verdediger Lyanco?

Blunderde John de Jong met de bijna zekere transfer van verdediger Lyanco?

199
0

De Telegraaf meldt dat PSV afgelopen zomer geblunderd heeft met Lyanco, de Braziliaanse verdediger die serieus in de belangstelling stond van PSV.

De gewilde Braziliaan was afgelopen zomer al in Eindhoven, weet Telesport te melden maar werd niet binnengehaald door technisch manager John de Jong. Het bericht van de Telegraaf lijkt wat ‘makkelijk’ zo daags na een nieuw sportief dieptepunt.

PSV wilde de Braziliaan afgelopen zomer dolgraag binnenhalen en had Lyanco zelfs al zover gekregen zich in Eindhoven te melden, schrijft De Telegraaf. De verdediger mocht echter van PSV eerst nog het jeugdtoernooi in Toulon spelen. Daar werd hij uitgeroepen tot beste speler, waarop hij veel duurder werd en eigenlijk niet meer te betalen was voor PSV. Althans, zo is de lezing van de krant uit Amsterdam.

John de Jong had de Braziliaan voor het binnenhalen maar wilde pas zaken doen nadat er een forse uitgaande transfer werd gerealiseerd, weet de Telegraaf. Lyanco tekende vervolgens een verbeterd contract bij Torino en bleef Italië. De lezing werd dat Lyanco te duur werd voor PSV na zijn succesvolle toernooi.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here