Home Nieuws Blunder Joël Drommel kost PSV totaal onnodig de wedstrijd in Tilburg

Blunder Joël Drommel kost PSV totaal onnodig de wedstrijd in Tilburg

566
0

PSV heerste zaterdagavond in Tilburg maar trok uiteindelijk aan het kortste eind.

Totaal onnodig verloor PSV van een matig Willem II. De Tilburgse club had weinig in te brengen maar door een lucky-shot en een blunder van Joël Drommel verloor PSV van Willem II. Anderzijds kan de ploeg van Schmidt alleen maar in de spiegel kijken door het vele balbezit en de dominantie niet om te zetten in een doelpunten.

Joël Drommel verscheen na afloop voor de camera van ESPN: ‘Ik me echt klote Hans. Ik wil die bal gewoon klemmen. Wat ik wel mooi vond is dat het team gelijk achter mij ging staan. Je moet door.’ PSV wist op voorhand dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Echter, op zo’n manier onderuit gaan doet misschien nog wel meer pijn.

Naast Drommel ging ook Eran Zahavi in de fout. Hij maakte een eigen doelpunt. ‘Ik keek een beetje in de zon, maar dat is geen excuus. Het was het eerste eigen doelpunt in mijn carrière.’

Zahavi baalt er des te meer van omdat PSV op het veld heer en meester was. ‘We speelden veel beter dan Willem II.’

Roger Schmidt trok een vergelijking met het duel tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal eerder dit seizoen. ,,We waren beter dan tegen Ajax, het enige verschil is dat we nu de kansen niet afmaken. We verdedigden goed, we speelden met onze ziel en zaligheid. We hebben genoeg kansen gecreëerd. Ik kan de spelers niets verwijten’, zei hij voor de camera van ESPN.

De scherpte bij de aanvallers van PSV ontbrak. In tegenstelling tot vorige week wachtte Schmidt wel lang met zijn eerste wissel. Door de nederlaag staat PSV nu ook achter Willem II op de ranglijst. Donderdag staat alweer de uitwedstrijd in Wenen te wachten tegen Rapid Wien.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here