Home Nieuws Bluffende Aad de Mos niet te spreken over periode Frank Arnesen bij...

Bluffende Aad de Mos niet te spreken over periode Frank Arnesen bij PSV

128
0

Aad de Mos is één van de weinige trainers die bij PSV helemaal niets heeft gepresteerd maar een toontje lager zingen over zijn periode bij PSV doet de Mos geenszins.

In het programma Rondo van Ziggo wordt de overgang van Frank Arnesen naar Feyenoord besproken. De oud technisch-directeur, assistent- trainer én commissaris van PSV heeft een goede naam in het Europese topvoetbal en is een graag geziene persoonlijkheid bij PSV maar Aad de Mos heeft daar een andere mening over.

De Mos bluft er op los bij Ziggo want de Hagenaar somt de spelers op die hij begin jaren 90 naar PSV wilde halen. Het dedain waarmee dat gebeurt doet vermoeden dat de Mos aan de buitenwereld wil laten zien dat hij en alleen hij deze spelers kende en op zijn appèl als grote ontdekking naar PSV wilde halen.

De man die bij PSV helemaal niets heeft laten zien somt de namen van Roberto Carlos, Rivaldo en Ronaldo. Voor de laatste speler gebruikt hij de naam ‘de dikke Ronaldo’ en alle drie de spelers noemt hij ‘de 3 keer 3K’, verwijzend naar de transfersom van 9 miljoen dollar. Volgens de Mos wilde hij de drie Brazilianen naar PSV halen en ook Ze Roberto wordt erbij gehaald door de Mos.

Frank Arnesen kan zich natuurlijk niet verdedigen tegen de bluffende Hagenaar en krijgt ook nog onder uit de zak wat het aantrekken van Luc Nilis aanging. De Mos verwijt Arnesen ook dat die transfer van Anderlecht naar PSV bijna niet doorging. Arnesen zou Nilis blessuregevoelig hebben gevonden en wilde de transfer daarom blokkeren, aldus Aad de Mos over de periode waarin hij voor de zoveelste keer werd ontslagen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here