Home Nieuws Er zijn analisten die een transfer van Blind naar PSV wel zien...

Er zijn analisten die een transfer van Blind naar PSV wel zien zitten

811
0

De gedachtengang van Ronald Waterreus over een toekomst van Daley Blind bij PSV maakt vele tongen los.

De columnist van dagblad De Limburger opperde dat PSV er best goed aan zou doen om Daley Blind in Eindhoven een nieuw podium te geven om alsnog landskampioen te worden. Rancune drijft, stelde Waterreus vast, die net als alle PSV fans vurig hoopt op een nieuwe landstitel voor PSV.

Zijn idee zorgt voor vele kritieken en negatieve geluiden. Hoe dan ook, Waterreus blijft bij zijn gedachte en dus kreeg het maandagavond een vervolg bij de verschillende analisten van dienst. In AD Voetbal Podcast van AD Sportwereld vroeg men zich af hoe PSV de miljoenen het beste kan besteden na de uitgaande transfer van Gakpo naar Liverpool.

Presentator Etienne Verhoeff vroeg Elfrink naar mogelijk vervangers van Cody Gakpo. “Madueke zou het verlies van Gakpo kunnen opvangen. Door blessures is hij dit seizoen nog niet veel in actie gekomen. Maar met zijn rendement zou dat moeten kunnen. Maar hij is de laatste jaren ook de kampioen van de voorbereiding. Daarna was er altijd wel wat. Je moet minimaal 75 minuten kunnen maken als speler. De vraag is of hij dat nu kan. Daar moet PSV niet in gaan wensdenken”, zegt Elfrink.

Verhoeff vroeg Elfrink ook naar een eventuele toekomst van Blind in Eindhoven. Het antwoord van Elfrink is duidelijk. “Ronald Waterreus schrijft een leuke column. Hij is prikkelend, maar ik zie het niet gebeuren. Ze hebben Philipp Max en Mauro Junior al. En PSV kijkt hier zakelijk naar denk ik. Blind naar PSV is een leuke en prikkelende gedachte, maar het is net als Gakpo die naar Ajax gaat. Denk het niet”, aldus Rik Elfrink, die zich daarmee niet aansluit bij de mening van presentator en analist Verhoeff. Na Waterreus zegt ook Verhoeff: ‘Blind naar PSV vind ik wel een leuke en prikkelende gedachte’.


Vorig artikelPSV ziet veel toekomst in bij Ajax vertrokken keeper, transfer inmiddels rond
Volgend artikelSam Lammers opnieuw weg bij Atalanta, spits begonnen met trainen bij Sampdoria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in