Home Nieuws Blind goedgezind over uitspraken Brenet

Blind goedgezind over uitspraken Brenet

19
0

Danny Blind heeft de eerdere aantijgingen van Joshua Brenet maar eerder ook die van Jorrit Hendrix uitgesproken met de onlangs geselecteerde back. Blind loste de kwestie gedegen en rustig op. 

De keuze voor Brenet werd door de heren van Voetbal Inside als ‘belachelijk’ afgedaan maar de back uit Almere maakt wel degelijke een interessante ontwikkeling, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat de soms onrustige spelende Brenet dicht aan zijn plafond zal zitten.

‘Je mag vinden van mijn keuzes wat je wilt, maar dit is onzin’, reageerde Blind destijds. Nu Brenet precies een jaar later wel bij de selectie van het Nederlands elftal zit, wilde de open en sympathieke Brenet graag het gesprek aan met Blind. ‘Ik ga zeggen dat ik een open iemand ben en dat dat toen op mijn hart lag’, vertelde Brenet.

In zijn persconferentie in aanloop naar het vriendschappelijke duel met België werd Blind naar het gesprek gevraagd. ‘Ik nodig debutanten altijd op de eerste avond uit voor een gesprek. En hij wilde mij ook spreken, dus dat kwam goed uit. Ik vroeg hem of hij nog boos op me was en dat was niet zo’, vertelde Blind vervolgens. ‘Ik heb gezegd dat ik niet rancuneus ben. Hij had het hart op de tong op het moment dat hij dat zei’, weet Blind. ‘Het is absoluut uit de wereld.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here