Home Nieuws ‘Blijkbaar is dit voor PSV een lastige wedstrijd’

‘Blijkbaar is dit voor PSV een lastige wedstrijd’

8
0

PSV won vier jaar geleden voor het laatst in Kerkrade. Roda zit PSV regelmatig dwars, zowel in de competitie als in het beker toernooi.

“Blijkbaar is dit voor PSV een vervelende wedstrijd. Je kunt wel zeggen dat ze ons goed liggen”, stelt Roda-speler Ard van Peppen in De Telegraaf. Hij is bezig aan zijn derde seizoen in Kerkrade. In die periode verloor hij maar één van de vijf duels tegen PSV, terwijl Roda drie keer won tegen PSV. “In het jaar dat we degradeerden wonnen we zelfs twee keer in één week van PSV. Voor de competitie in Kerkrade en voor de beker in Eindhoven.”

Eerder dit seizoen leverde PSV al 2 punten in na een gelijkspel. “Aan die wedstrijd hielden we nog een vervelend gevoel over. Normaal zou je blij zijn met een 1-1 in Eindhoven, maar de goal van PSV viel pas laat. Dat was zuur voor ons. We hebben nog een paar punten nodig. Het zou een ideaal scenario zijn als we die puntjes stiekem kunnen pakken tegen PSV”, vervolgt de verdediger. “De druk ligt bij PSV, want zij móéten winnen met het oog op de titelstrijd. Maar wij hebben een team dat niet gemakkelijk te verslaan is. Op basis van de ervaringen uit het verleden, hebben we het vertrouwen dat er ook nu weer iets voor ons in zit tegen PSV.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here