Home Nieuws Blijft Madueke rustig onder alle belangstelling? ‘Ik wil meer spelen’

Blijft Madueke rustig onder alle belangstelling? ‘Ik wil meer spelen’

660
0

Uit het niets verschenen er afgelopen weken berichten over vermeende belangstelling van buitenlandse clubs voor Noni Madueke.

Noni Madueke staat op de radar van verschillende buitenlandse topclubs. Het zijn bepaald niet de kleinste clubs die de Engelsman volgen.


Madueke kent immers een uitstekend seizoen bij PSV, al gaat het de laatste weken wat stroever dan voorheen. De jonge Engelsman geeft in gesprek met ESPN aan dat hij echter meer wil. Blijft Madueke wel rustig onder alle loftuitingen en de berichtgevingen in de media.

“Een speler met ambities wil altijd meer spelen. Als ik dubbel zoveel minuten had gemaakt had ik nog steeds meer willen spelen”, aldus Madueke. “Zo gaat dat gewoon denk ik.”

Volgens de aanvaller hoort dat bij jonge spelers die hogerop willen. “Als je speelt wil je vertrouwen krijgen en nog meer minuten”, zo geeft hij aan. “Ik was ook geblesseerd midden in het seizoen. Dat was ongelukkig, want daarvoor speelde ik veel. Als jonge speler wil je altijd meer, maar het gaat zoals het gaat.”

Madueke staat volop in de belangstelling, maar is daar zelf niet mee bezig. Toch lijkt het hem wat onrust te brengen getuige zijn standunten over het maken van speelminuten. Voetbal International PSV clubwatcher Marco Timmer zegt te weten dat Madueke een vertrekwens in gedachten heeft mocht hij minder speelminuten in het vooruitzicht hebben.

Over de interesse zegt hij: “Ik heb wel wat gehoord, maar lees het niet echt. Het is leuk als clubs je talent waarderen. Dat betekent dat je goed bezig bent en je iets te bieden hebt. Het is vleiend, maar ik ben er niet mee bezig. Ik ga er nu niet te diep op in, want we zijn nog met dit seizoen bezig. Ik doe nu mijn best en zie wel wat de toekomst brengt.”


Facebook Comments