Home Nieuws Bleesures verdwijnen maar niet: Saibari en Vertessen langer uitgeschakeld door spierblessures

Bleesures verdwijnen maar niet: Saibari en Vertessen langer uitgeschakeld door spierblessures

9982
0

Halverwege sc Heerenveen – PSV was het weer zover. Spierblessures.

Zowel Yorbe Vertessen als Ismael Saibari moesten nog voor rust naar de kant met een blessure. Anwar El Ghazi en Erick Gutiérrez kwamen in het veld voor beide aanvallers. Saibari moest als eerste de strijd staken na een duel en voordat zijn vervanger goed en wel in het veld stond, ging het ook mis bij Vertessen. Naar het zich laat aanzien zijn beide aanvallers er lang uit met spierblessures.

Voor Vertessen komt een nieuwe blessure op een ongelegen moment. De Belg moest in juli een operatie ondergaan aan zijn blinde darm en het herstel daarvan bleek wat langer te duren dan gepland was. Tijdens de afwezigheid van Vertessen, maakte Saibari veel indruk bij PSV. De aanvaller oogt sterk en groeide uit tot een vaste waarde in de ploeg van Ruud van Nistelrooij.

Na afloop baalde Cody Gakpo van de blessures maar reageerde hij verder nuchter: ‘We hebben een sterke selectie, dus ik voorzie niet zozeer problemen. Natuurlijk is het vervelend dat er jongens uitvallen met blessures, maar we misten al vroeg in het seizoen Noni Madueke en Luuk de Jong met langdurige blessures en volgens mij vingen we dat ook aardig op. Daar zijn we voetballers voor”, aldus Cody Gakpo.


Vorig artikelPrestaties en cijfers ‘Fenomeno’ Cody Gakpo gaan wederom heel Europa door
Volgend artikelAlles en iedereen ergert zich, ook van Nistelrooij snapt niets van Nijhuis en wijst naar KNVB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in