Home Nieuws Bjorn van der Doelen wordt blij van PSV en ziet ‘gelukkige’ Götze:...

Bjorn van der Doelen wordt blij van PSV en ziet ‘gelukkige’ Götze: ‘Schmidt moet nog verlengen’

1026
0

Mario Götze maakt al bijna een seizoen lang vele tongen los bij PSV. De fans, de analisten en ook de verschillende PSV clubiconen geven hoog op van de Duitser.

Wereldkampioen Mario Götze maakte deze week bekend dat hij langer in Eindhoven wil blijven en dus verlengde hij zijn contract. Het contract werd met maar liefst twee jaar verlengd en dus blijft Götze tot en met 2024 bij PSV. Oud-PSV’er Björn van der Doelen ziet dat Götze nu helemaal op zijn plek is, gelukkig is bij PSV en daadwerkelijk wil gaan oogsten met de club.


Van der Doelen spreekt zich openlijk uit over PSV en verwacht dat er mooi seizoen volgt voor de club. De oud-middenvelder en cultfiguur gaf afgelopen weken meermaals aan blij te worden van dit PSV. ‘Ik heb het idee dat er nu meer duidelijkheid is en dat de selectie meer afgestemd is op wat Roger Schmidt wil, dat het onderling goed gaat en dat Schmidt voorlopig nog wel blijft. Götze vindt dat ook belangrijk’, zegt van der Doelen in de nieuwste Skiete Willy Podcast.

Clubwatcher Marco Timmer en tafelgenoot van de Podcast Skiete Willy zegt daarover: ‘Hij voelt zich goed en heeft natuurlijk een fantastische voorbereiding gedraaid: hij heeft nu in tien duels vier keer gescoord en drie assists gegeven. Hij is fit en zit ook in de spelersraad. Götze zei dat hij nu meer zijn stempel kon drukken dan vorig seizoen. Toen was hij meer met zichzelf bezig en was de hiërarchie ook al bepaald. Alle puzzelstukjes vallen nu in elkaar en eigenlijk moet alleen Schmidt nog verlengen’, zei Timmer in de podcast Skiete Willy.