Home Nieuws Björn van der Doelen wil alsnog een prijs voor Ajax: ‘Meest irritante...

Björn van der Doelen wil alsnog een prijs voor Ajax: ‘Meest irritante ploeg’

2476
0

Net zoals een ieder ander heeft ook PSV coryfee Björn van der Doelen zich flink gestoord aan het gedrag van het gros van de spelers die actief waren in de bekerfinale van afgelopen zondag.

Van der Doelen wijst daarbij wel grotendeels naar de Ajax-spelers. Daar heeft de oud-speler van PSV natuurlijk wel een punt want het gedrag van de Amsterdammers was inderdaad niet om over naar huis te schrijven. Ook trainer Johnny Heitinga maakte zich schuldig aan zogezegd apart gedrag. In de tweede helft snelde Xavi Simons langs de zijlijn richting de helft van Ajax, waarna Heitinga het nodig vond provocerend zo dicht als mogelijk richting de zijlijn te lopen om mogelijk Xavi Simons te intimideren.

Laten we het geheel, het gedrag der Ajacieden, maar onder de noemer angst en ontzag scharen want het hield allemaal niet over wat de heren Tadic, Klaassen, Berghuis en Alvarez de kijkers voor wisten te schotelen. De agressie van de Ajacieden was ergens nog wel voor te stellen want een week eerder waren de Amsterdammers in het Philips Stadion juist afgetroefd op agressie. Voor Björn van der Doelen bleek het gedrag van de Ajacieden een reden te zijn om alsnog een prijs uit te reiken aan de uittredende landskampioen. Er wordt immers geen zilverwerk aan de prijzenkast toegevoegd dit seizoen.

Van der Doelen stelt voor aan de Amsterdammers een zogenaamde troffee uitdelen voor de ‘meest irritante ploeg van Nederland’. Ook wil hij schwalbes uitbannen door de VAR in te laten grijpen en spelers van het veld te sturen. Dat zegt hij in de nieuwe Skiete Willy Podcast.


Vorig artikelOok Ziggo analisten zetten Joey Veerman op de troon: ‘Hij is toch drie klassen beter’
Volgend artikelVIDEO | PSV fans maken net als vorig jaar opnieuw de sfeer in de Kuip – Beelden beslissende strafschop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in