Home Nieuws Björn van der Doelen vol onbegrip over Ihattaren: ‘Drie keer ziek in...

Björn van der Doelen vol onbegrip over Ihattaren: ‘Drie keer ziek in één maand?’

1849
0

Björn van der Doelen volgt de situatie van Mo Ihattaren op de voet.

In gesprek met de Podcast van Voetbal International spreekt van der Doelen meteen zijn verbazing uit over de perikelen rond Mo Ihattaren bij de club. De middenvelder moest afgelopen week voor de derde keer deze winter afhaken omwille van fysieke ongemakken. Bjorn van der Doelen denkt er het zijne van. Het is Van der Doelen in twaalf jaar betaald voetbal nooit overkomen, vertelt de oud


“Het is nul keer gebeurd dat ik niet bij een wedstrijd was, omdat ik ziek was”, zegt Van der Doelen in deSkiete Willy Podcast van Voetbal International. “Ik weet nog dat Frank Demouge bij NEC – PSV een keer met 39 graden koorts heeft gevoetbald.” Het moet volgens Van der Doelen een les zijn voor Ihattaren. “Soms kun je ook denken:  paracetamol erin en gaan met die banaan. Drie keer ziek in één winter?!”

Van der Doelen kan hard zijn in zijn oordeel en is vaak direct en open over wat hij ziet. De oud PSV’er heeft wat dat betreft wel medelijden met Timo Baumgartl. Baumgartl maakt niet de beste periode door. “Ik vind het zo vervelend voor die jongen. Ook hier is het een opeenstapeling. Het zit allemaal een beetje tegen. Dan breekt mijn hart. Je ziet aan zo’n jongen dat hij onzeker is en meteen daarna nog een grote fout maakt.”