Home Nieuws Björn van der Doelen over Madueke: ‘Ik denk dat er wel iets...

Björn van der Doelen over Madueke: ‘Ik denk dat er wel iets aan de hand is’

9950
0

Björn van der Doelen ziet dat het nog niet helemaal voortvarend gaat met Noni Madueke.

De Engelse aanvaller is weer helemaal fit maar komt nog niet meteen voor in de plannen van Ruud van Nistelrooij en dat mag opvallend worden genoemd. Yorbe Vertessen en Anwar El Ghazi mogen vaak als eerste invallen voordat Madueke mag invallen en dat geeft nu eenmaal te denken. Van der Doelen heeft er wel alle vertrouwen in dat het goed komt met Noni Madueke bij PSV maar er zijn twijfels. De Engelsman raakte ook dit seizoen geblesseerd, maar is weer terug bij PSV.

“Ik denk wel dat daar iets aan de hand is”, zegt van der Doelen in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. “Ik heb geen enkele informatie, maar dit zeg ik gevoelsmatig. Hij is een jongen met zoveel talent, maar hij is ook weer net geblesseerd geweest. Het is wel opvallend dat, als er gewisseld moet worden, dat Madueke op de bank blijft. Helemaal gezien zijn kwaliteiten.”

Eerder deze week uitte ook Rik Elfrink zijn twijfels over Madueke. Enige vergelijking met de carrière van Mo Ihattaren gaat niet op maar de naam van Ihattaren viel wel toen het over Madueke ging, bleek in een PSV podcast. “Het kan natuurlijk ook zijn dat hij niet helemaal fit of in vorm is, maar het geeft wel aan dat er iets is waardoor hij niet de eerste man is. Ik zie dit wel als een proces, maar dat zie ik totaal niet somber in. Hij moet een beetje gefinetuned worden. Dat komt goed, daar ben ik van overtuigd”, aldus Van der Doelen.


Vorig artikelPSV volgde Virgil van Dijk: ‘Hij maakte uitgerekend tegen PSV een fout’
Volgend artikelMarco van Ginkel in de nadrukkelijke belangstelling van Vitesse, Cocu gaat voor transfer van Ginkel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in