Home Nieuws Björn van der Doelen haalt hard uit naar clubicoon Mark van Bommel

Björn van der Doelen haalt hard uit naar clubicoon Mark van Bommel

7553
0

Björn van der Doelen kan zich totaal niet vinden in de werk- en handelswijze van clubicoon Mark van Bommel.

Dat blijkt wel uit het nieuwe item van Voetbal International. In een nieuwe wekelijkse podcast met van der Doelen wordt de staat van PSV onder de loep genomen.

Van der Doelen is verre van mild voor zijn oud-ploeggenoot, die hij beticht van slecht beleid en nog veel meer.

‘Voor mij is de situatie altijd heel duidelijk geweest’, zegt Van der Doelen in de podcast tegen Marco Timmer. ‘John de Jong is een goudeerlijke man en Mark van Bommel, tsja, die kan wel uitdelen maar niet zo goed incasseren’, stelt van der Doelen over PSV’s clubicoon.

‘Hij heeft het in dit verhaal ook gewoon op een hele nare manier gespeeld en slecht zijn verlies kunnen pakken. Het liefste wilde hij John de Jong in zijn val meenemen, dat getuigt niet van een grote persoonlijkheid. Dan ben je in mijn ogen een beetje de realiteit kwijt geraakt in alle successen in de afgelopen jaren’, zegt van der Doelen.

Van der Doelen zegt ook dat hij zich dan niet goed kan vinden in de omschrijving clubicoon als het over Mark van Bommel en zijn historie bij PSV aangaat.

‘Ik kan me daar dus wel over opwinden. Dat ik lees dat hij een clubicoon is en het beste voor de club wil. Nou, als je dat echt wil, dan ga je niet na je ontslag nog op zo’n manier tekeer’, vindt van der Doelen, die daarmee wel voorbij lijkt te gaan aan het feit dat een clubicoon niet perse met iedereen op één lijn hoeft te zitten om het predikaat clubicoon te kunnen dragen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here