Home Nieuws Björn van der Doelen: ‘Als PSV dit volhoudt, worden ze kampioen’

Björn van der Doelen: ‘Als PSV dit volhoudt, worden ze kampioen’

584
0

De goede resultaten van de afgelopen weken brengen her en der weer veel enthousiasme op de been.

Dat geldt niet alleen voor de supporters, die links en rechts steeds meer beginnen te geloven in nationale en internationale successen maar ook voor de media eromheen. De goede Europese resultaten in combinatie met de aanwezige kwaliteiten van spelers als Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré, zorgen voor geloof in een goed seizoen. Ook Europees gezien mag PSV best eens wat hoger van de toren blazen want als Eintracht Frankfurt ene Europese beker kan veroveren, moet dat voor PSV ook in het vat zitten.

Terug naar de Eredivisie. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, ook in de topsport. Als een welhaast oud mechanisme, geldt in de topsport ook dat er na mindere tijden als vanzelf weer betere tijden komen. De panelen in de Eredivisie lijken te verschuiven wat dat betreft want de gemoedstoestand en de sfeer rond het elftal van Ruud van Nistelrooij is beduidend anders dan vorig jaar onder Roger Schmidt. PSV lijkt zich volop te ontwikkelen en dat doet menig PSV fan dan ook erg goed. Dat geldt ook voor Björn van der Doelen. De oud-speler en boegbeeld van de club ziet dat er een stijgende lijn in zit. PSV is door de overwinning bij Ajax voorlopig koploper van Nederland en dat doet van der Doelen erg goed.

In de Skiete Willy Podcast Extra gaat van der Doelen met Voetbal International journalist en PSV watcher het gesprek aan over de ontwikkeling die PSV heeft doorgemaakt. Björn van der Doelen is ervan overtuigd dat als de ploeg van Ruud van Nistelrooij het huidige niveau weet vast te houden, dat het kampioenschap nadert.


Vorig artikelNederlaag dreunt hard na bij Ajax, ziet Berghuis op tegen weerzien met Gakpo en Luuk de Jong?
Volgend artikelPSV iconen wijzen naar ‘irritante’ Steven Bergwijn, Theo Lucius krijgt geen genoeg van ‘voorbeeld’ Luuk de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in