Home Nieuws Bizar scoreverloop Jong PSV

Bizar scoreverloop Jong PSV

36
0

Jong PSV heeft maandagavond in een knotsgek Jupiler League-duel gewonnen van FC Den Bosch. De ploeg van Pascal Jansen verspeelde een 4-0 voorsprong, maar won toch met 5-4.

Sam Lammers was de grote man bij Jong PSV in het Jan Louwers Stadion. De 19-jarige aanvaller had na 39 minuten met een zuivere hattrick PSV op een 3-0 voorsprong gezet in de Brabantse derby. Vlak voor het einde van de eerste helft bracht de Belg Philippe Rommens de marge zelfs naar vier, maar door een treffer in blessuretijd van Den Bosch-invaller Zija Azizov was de ruststand 4-1. Door een rode kaart van Jeremy Fernandes stonden de bezoekers toen al met tien man. In het eerste kwartier van de tweede helft trok Den Bosch de stand ondanks het ondertal via Ben Santermans, Romero Regales (penalty) en Bart Biemans gelijk. In de 64e minuut bezorgde Lammers Jong PSV met zijn vierde doelpunt van de avond toch de eerste drie punten van het seizoen.