Home Nieuws BILD: ‘Robben overweegt carrière bij PSV af te sluiten’

BILD: ‘Robben overweegt carrière bij PSV af te sluiten’

96
0

Arjen Robben zit de laatste tijd vaker op de bank dan hem lief is. De Bedumer nadert dan ook het einde van zijn carrière.

Toch denkt Robben nog lang niet aan stoppen of afbouwen. Het Duitse BILD weet te melden dat Robben overweegt om zijn carrière bij PSV af te sluiten.

De Duitse boulevardkrant interviewde Klaas-Jan Huntelaar die op zijn beurt Robben graag naar Ajax ziet komen, waar Robben zelf aan PSV denkt, weet het blad te melden.

“Nee, dat raad ik hem niet aan. Hij moet naar Ajax komen!”, zegt Huntelaar tegen het Duitse medium. “Hij heeft voor PSV gespeeld, dus ik kan me voorstellen dat hij meer naar PSV neigt. Of naar FC Groningen, zijn thuisclub. Voor de competitie zou het geweldig zijn als zo’n speler terugkomt. Dat zou fantastisch zijn.”

Op de persconferentie in aanloop naar Bayern – Ajax hield Robben zich op de vlakte. ‘Die vraag heb ik al heel vaak gehad. Als je dingen belooft moet je ze nakomen, dus dat doe ik ook zeker niet. Maar ik sluit ook nooit dingen uit.’

Robben heeft al vaker uitgesproken zolang mogelijk te willen doorgaan op het hoogste niveau maar lijkt desondanks in München zijn langste tijd te hebben gehad.

Mark van Bommel onderhoudt al jaren een uitstekende band met Robben waardoor een terugkeer naar PSV zeker niet onlogisch of onmogelijk zou zijn. Robben speelt dinsdagavond in München tegen Ajax.


Vorig artikelVan Bommel wil revanche tegen Inter
Volgend artikelDe Boer waarschuwt PSV voor Inter spits Icardi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in