Home Nieuws BILD: Noni Madueke niet meer in beeld bij Dortmund

BILD: Noni Madueke niet meer in beeld bij Dortmund

1244
0

Een recent bezoek aan het trainingscomplex ten spijt maar Noni Madueke zou niet meer in beeld zijn bij Borussia Dortmund.

Dat meldt althans het in Duitsland gezaghebbende Sport BILD te melden. Enkele weken terug was Madueke met zijn vader te gast op het trainingscomplex van de Borussen maar dat zal op korte termijn niet tot een transfer gaan leiden, weet BILD woensdagmiddag te melden. Het kan verkeren in de voetballerij, zoveel is zeker.


Dortmund heeft dringend behoefte aan een spits en een doelpuntenmaker en de club uit het Rurhgebied zou Madueke nog niet rijp genoeg achten voor een dergelijke rol. Het vertrek van Jadon Sancho naar Manchester United voor 85 miljoen euro moet in ieder geval zo snel mogelijk worden opgevangen en voor die rol zou Madueke nog te kort schieten, weet BILD te melden.

“We hebben natuurlijk gekeken hoe we het moeten opvangen. We krijgen geen nieuwe Jadon, maar dit is wel een kans om onze selectie opnieuw in te richten”, luidt het commentaar van trainer Rose van Dortmund over de alternatieven die in beeld zijn in Dortmund.


Facebook Comments Box