Home Nieuws BILD: Mvogo wil per direct vertrekken bij PSV maar rol bij Leipzig...

BILD: Mvogo wil per direct vertrekken bij PSV maar rol bij Leipzig is uitgespeeld, Leipzig aast op Eredivisie doelman

9092
0

De toekomst van Yvon Mvogo wordt onzeker. De doelman van Leipzig die door PSV wordt gehuurd, lijkt ook in Duitsland niet meer aan de bak te komen.

Het gezaghebbende Duitse boulevardblad BILD maakt melding van een zomers vertrek van de Zwitserse doelman. De club uit Leipzig lijkt in haar maag te zitten met de doelman, die feitelijk al enkele seizoen weinig ontwikkeling weet door te maken en geen eerste doelman lijkt te kunnen worden. De geringe speeltijd in Eindhoven heeft er in Leipzig ook voor gezorgd dat het draagvlak voor Mvogo in Leipzig kleiner is geworden.

Daarbij lijkt Leipzig de pijlen al te richten op een andere doelman. Het betreft volgens BILD namelijk Janis Blaswich van Heracles Almelo. Blaswich gaat Heracles na dit seizoen verlaten. De 30-jarige Duitser maakt transfervrij de overstap naar RB Leipzig. Volgens de Duitse krant bracht Blaswich al een bezoek aan RB Leipzig en onderging hij zelf een eerste medische test. De komst van de Duitse doelman heeft gevolgen voor Mvogo, weet BILD te melden. Mvogo mag ondanks een contract tot medio 2023 vertrekken bij RB Leipzig, dat slecht een deel van zijn transfer van vijf miljoen euro verwacht terug te zien.

PSV wilde aan het begin van het vorige seizoen op voorspraak van Roger Schmidt Yvon Mvogo overnemen van Leipzig maar de Red Bull club wenste toen niet mee te werken aan een directe transfer met een destijds genoemde transfersom van 5 miljoen euro. Mvogo speelt ook bij PSV niet meer na de komst van Joël Drommel. BILD meldt dat de Zwitser per heden wil vertrekken uit Eindhoven, maar PSV ziet al teveel spelers afhaken deze winterstop en wil Mvogo in dit transferwindow niet laten gaan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here