Home Nieuws BILD: Cody Gakpo niet in beeld bij FC Bayern München

BILD: Cody Gakpo niet in beeld bij FC Bayern München

879
0

Het Duitse gezaghebbende boulevardblad BILD is momenteel druk in de weer met de prestaties en afgang van het Duitse nationale elftal in Qatar maar heeft ook nieuws over Cody Gakpo.

De lange rij geïnteresseerde clubs die voor Cody Gakpo in de markt zijn is ook voor BILD nieuws maar het medium weet te melden dat FC Bayern München niet op die lijst staat. De grootmacht uit Beieren sprak eerder al wel met het management van Gakpo maar die interesse gaat verder niet concreet worden gemaakt, denkt BILD te weten.

Volgens BILD-journalisten Christian Falk en Tobi Altschäffl staat Gakpo momenteel niet op het lijstje bij de Duitse topclub. In München is men bekend met de kwaliteiten van de aanvaller mar prioriteit heeft het niet bij het in de competitie voldoende tot goed draaiende elftal. In de podcast Bayern Insider gaan de journalisten Falk en Altschäffl in op een mogelijke transfer van Gakpo naar Bayern.

Volgens hen is Gakpo op dit moment geen kandidaat bij de club uit München. Bieide heren weten ook nog te melden dat er recent geen contact geweest is met het management van Gakpo en dat lijkt in de nabije toekomst ook niet te gaan gebeuren. Afgelopen week werd duidelijk dat het management na het WK weer in gesprek zal gaan met tal van grote clubs maar dit geldt niet voor FC Bayern München, aldus genoemde BILD journalisten.


Vorig artikelNoppert – Drommel – Benítez | Gertjan Verbeek legt het uit
Volgend artikelZet winterse transfer Cody Gakpo streep door kampioensaspiraties?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in