Home Nieuws Bijzondere quotering bij naderend PSV record

Bijzondere quotering bij naderend PSV record

21
0

PSV speelt dit weekend de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het kan voor de ploeg van Mark van Bommel een bijzondere wedstrijd worden.


De club wacht immers de 11e overwinning op rij nadat FC Groningen in extremis met 1-2 werd verslagen. PSV wenst uiteraard de bekernederlaag tegen RKC weg te spoelen en dat zou tegen Vitesse zichtbaar moeten worden. PSV nadert gestaag een ander record uit het jaar 1987-1988.

De 11e overwinning op rij zou geen record betekenen want dit staat nog steeds op naam van het PSV van 1987-1988, dat onder leiding van Guus Hiddink pas in de 17e competitiewedstrijd averij opliep met een 2-2 remise in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Betsson geeft een quotering van 11,0 op de 11e overwinning van PSV.

* Deze exclusieve weddenschap bij Betsson geldt alleen voor spelers op mobiele telefoon. De minimale inzet voor deze weddenschap is vastgesteld op €1, de maximale inzet voor deze weddenschap is ingesteld op €5. Er kan slechts 1 weddenschap worden geplaatst bij deze exclusieve aanbieding.


Facebook Comments