Home Nieuws Harde woorden cynische van Hanegem na remise in Utrecht: ‘Weer dat slappe...

Harde woorden cynische van Hanegem na remise in Utrecht: ‘Weer dat slappe karakter’

2405
0

De remise in Utrecht betekende op sociale media bijzonder harde woorden. Veel PSV fans veegden de vloer aan met het elftal van Ruud van Nistelrooij.

De puntendeling kwam hard aan bij de selectie maar het punt in de Galgenwaard kwam wel met vechtvoetbal tot stand. De ploeg van Fred Rutten knokte voor wat het waard was en kreeg overduidelijk grote kansen op de 2-3 maar haalde de trekker toch niet over. Positief denken werpt vaak zijn vruchten af en vanuit dat standpunt bezien is er progressie zichtbaar. Eerder werd er namelijk verloren in Leeuwarden, Groningen en Emmen. De lastige uitbeurt in Utrecht werd echter niet verloren.

Toch had PSV natuurlijk drie punten in de tas moeten steken na afloop want de verloren twee punten betekenen zes punten achterstand op Feyenoord in plaats van vier punten. En dus klinkt er nog meer kritiek dan voorheen. PSV haakt af, is de lezing grotendeels. Ook Willem van Hanegem haalde keihard uit naar PSV en de prestaties.

Willem van Hanegem denkt dat PSV na het gelijke spel tegen FC Utrecht, is afgehaakt in de strijd om de landstitel. Maar daar blijft het niet bij want de Kromme haalt hard uit naar de ploeg. Het betreffen dan ook bijzonder harde woorden.

“Dat op basis van kwaliteit winnen, zou PSV ook moeten doen”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Ik moest vorige week erg lachen om al die positieve geluiden toen ze van het onthutsende FC Groningen hadden gewonnen met 6-0.”

“In Eindhoven willen ze op die momenten graag dingen zien die er niet zijn. Dan gaan ze naar Sevilla en die ploeg bakt er weinig van dit seizoen, maar wordt het gewoon weer 3-0. Tegen FC Utrecht had PSV ook kunnen winnen, maar na de 1-2 zie je toch weer dat slappe karakter en het is opeens weer 2-2”, aldus ‘De Kromme’.


Vorig artikelPSV watcher vreest voor ranglijst en plaatsing voor Conference League
Volgend artikelWesley Sneijder wijst naar scheidsrechter bij eerste Utrecht treffer en vindt dat PSV is benadeeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in