Home Nieuws Bijval voor De Jong, Nico Dijkshoorn doet beroep op PSV fans: ‘We...

Bijval voor De Jong, Nico Dijkshoorn doet beroep op PSV fans: ‘We hebben het met z’n allen uit zijn handen geslagen’

6461
0

Voormalig technisch directeur John de Jong vertrok na 22 dienstjaren als een dief in de nacht door de achterdeur bij PSV.

Het vertrek van de td was een hot item afgelopen week maar het betekende ook dat Marcel Brands de hemd van het lijf gevraagd werd. De kritiek aan het adres van Brands na diens uitleg was niet mals. Diverse media struikelden over elkaar heen om Brands de of een zwartepiet toe te schuiven. Een feit is ook dat John de Jong ontzien werd na diens plotselinge vertrek, waar de directeur toch echt flinke steken heeft laten vallen afgelopen jaren en PSV niet daar gebracht heeft waar de club graag wilde zijn.

Voetbal International columnist Nico Dijkshoorn voelt mee met John de Jong en denkt te weten hoe zijn vertrek uit het Philips Stadion verlopen is, zo stelt de columnist. Bijval van Dijkshoorn.

“Dit is mijn theorie. John de Jong heeft gedaan wat veel andere voetballers en ex-voetballers niet kunnen, niet durven of niet willen: afstand nemen van een wereld waarin iedereen naar elkaar zit te loeren en waar de dienst uiteindelijk wordt uitgemaakt door gesjeesde miljonairs in de raad van commissarissen”, schrijft de columnist in Voetbal International.

“Alles wat John de Jong als jongetje ooit leuk heeft gevonden aan voetbal, we hebben het met zijn allen uit zijn handen geslagen”, zo stelt Dijkshoorn. “Niemand houdt dat vol, iedere dag je werk moeten doen onder het oog van briesende gekken die zelf, wanneer ze op hun werk zijn, geen woord kritiek van een collega accepteren.”

De columnist hoopt ook dat de PSV supporters stoppen met zoeken naar antwoorden over het waarom van zijn vertrek: “Stop met zoeken naar de reden van John zijn vertrek. Het is duidelijk. Hij wil nu eindelijk weleens een paar dagen achter elkaar gewoon gelukkig zijn met niks, zonder een loeiende menigte schuimbekkende kenners in zijn nek”, aldus Nico Dijkshoorn over John de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here