Home Nieuws Bij PSV genoemde Kees van Wonderen ziet weinig kans in halve finale:...

Bij PSV genoemde Kees van Wonderen ziet weinig kans in halve finale: ‘Vijftien procent kans tegen PSV’

2443
0

Kees van Wonderen maakt dit seizoen indruk met zijn Go Ahead Eagles.De ploeg uit Deventer oogst veel lof en krijgt wekelijks de complimenten toebedeeld voor het vertoonde spel.

PSV ondervond eerder dat een uitwedstrijd in de Adelaarshorst niet zomaar een uitwedstrijd is. PSV won nipt maar was gedurende de 90 minuten veelal de onderliggende partij in Deventer.

De ploeg van Schmidt wacht nu de halve finale in de Adelaarshorst. De coach van de Deventer club verwacht een zware avond. Niettemin kijkt men uit naar de wedstrijd. “Ik had wel een lichte voorkeur voor PSV, dat klopt wel”, vertelt Van Wonderen voor de camera van ESPN.

“Ik denk dat je tegen Ajax misschien tien procent kans hebt. Tegen PSV is dat tussen de tien en vijftien procent kans, als je kijkt naar verhoudingen, de mogelijkheden en de teams. PSV heeft gewoon heel veel power en kwaliteit en voor Ajax geldt dat al helemaal. Dat neemt niet weg dat het een prachtig affiche is en een heel mooie uitdaging.”

PSV won in september nipt met 1-2 door een late goal van Marco van Ginkel. Van Wonderen, die bij PSV wordt genoemd als opvolger van Roger Schmidt, is de betreffende wedstrijd nog niet vergeten.

“Toen hebben wij echt een goede wedstrijd gespeeld. Maar ook een beetje geluk gehad op bepaalde momenten. Zij hadden al vroeg 0-2 kunnen maken, dan loopt het heel anders. Maar dat speelt zeker nog in je achterhoofd. Zo’n wedstrijd wil je nog een keer spelen”, aldus de getalenteerde trainer die door verschillende analisten aan PSV wordt gekoppeld wat betreft de opvolging van Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here