Home Nieuws Bij Portugese media geliefde Roger Schmidt trainer van de maand in Portugal

Bij Portugese media geliefde Roger Schmidt trainer van de maand in Portugal

349
0

De ene competitie is de andere niet. Dat moet Roger Schmidt ook geconcludeerd hebben na enkele maanden Portugal.

De Duitse trainer is namelijk geliefd bij de Portugese media en dat was in zijn beginperiode bij PSV wel anders te noemen. Schmidt kende gedurende zijn twee jaren in Nederland geen gelukkige dan wel goede band met de Nederlandse journalisten en analisten. De Duitser werd regelmatig verweten opmerkelijk te communiceren dan wel tegenstrijdigheden te verkondigen. Dat is in Portugal wel anders te noemen.

De clubwacthers van Benifica lopen weg met de Duitse trainer en ook de landelijke media en volgers van van het Portugese voetbal hebben allemaal lovende woorden over voor de winnende trainer Roger Schmidt. Want winnen doet de Duitser met zijn Benfica. En dus is Schmidt trainer van de maand augustus geworden in de Portugese competitie met koploper Benfica.

Benfica is nog foutloos in de competitie met vijftien punten uit vijf wedstrijden. Ook in de Champions League kende Benfica een voortvarende start. De ploeg van Schmidt won de eerste wedstrijd met 2-0 van Maccabi Haifa en is daarmee groepshoofd in poule H. Woensdag wacht de volgende wedstrijd in het miljardenbal, als Benfica op bezoek gaat bij Juventus in Turijn.


Vorig artikelPSV start met Hoever, El Ghazi in de spits, Guti vervangt zieke Sangaré en Max reserve
Volgend artikelTransfervrije Santiago Arias aangeboden bij Manchester United

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in