Home Nieuws Arminia Bielefeld onder de indruk en wil langlopend contract Doan afkopen

Arminia Bielefeld onder de indruk en wil langlopend contract Doan afkopen

3343
0

Ritsu Doan maakt veel indruk in de Duitse Bundesliga en dat zorgt voor plannen bij Arminia Bielefeld.

De Corona perikelen zorgen voor onzekerheid als het over uitgaven en inkomsten gaat. Arminia moet pas op de plaats maken maar de intentie is daar om Doan van PSV over te nemen.


De pas 22-jarige Doan speelt zijn wedstrijden voor promovendus Bielefeld. Omdat de Japanner weinig indruk op Roger Schmidt en zijn staf wist te maken verhuurde de club hem aan Bielefeld en daar heeft hij steeds een basisplaats. Inmiddels speelt hij meer dan goed en maakte a twee goals en gaf twee assists.

In Bielefeld hoopt men Doan definitief over te kunnen nemen van PSV maar het budget is beperkt. “Elke club heeft tenminste één speler die een wedstrijd kan beslissen”, zegt technisch directeur Samir Arabi tegen het regionale Westfalen Blatt.

“Maar wat gebeurt er met corona, hoe ziet het nieuwe televisiecontract eruit en in welke competitie spelen we volgend jaar? Dat zijn vragen waar we nu nog geen antwoord op kunnen geven.”

PSV nam Doan vorig jaar zomer na langdurige en harde onderhandelingen voor ongeveer 7,5 miljoen euro over van FC Groningen. Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot 2024 en dat zorgt ervoor dat PSV een forse transfersom kan vragen aan geïnteresseerde clubs.


Facebook Comments Box