Home Nieuws Bezorgd PSV staat voor raadsel, Roger Schmidt maakt vergelijking met Arjen Robben...

Bezorgd PSV staat voor raadsel, Roger Schmidt maakt vergelijking met Arjen Robben en FC Bayern aanvaller

597
0

PSV en Noni Madueke staan weer opnieuw voor een periode van herstellen na een nieuwe blessure.

Het is in de eerste plaats voor Noni Madueke zelf een uiterst teleurstellende periode. Met de vierde hamstringblessure in een kalanderjaar tast men bij de medische staf ook in het duister. In het laatste half jaar ontstonden er zelfs drie hamstringblessures. In de maanden september, oktober en nu dus in december, was steeds raak wat zijn hamstring aangaat.

Daags na de terugreis vanuit San Sebastian is het ook voor Roger Schmidt een raadsel wat er aan de hand is met de gekwetste hamstring van Madueke. “Wij weten ook niet hoe dit nu precies kan. Het kan liggen aan de structuur van zijn spieren”, zei trainer Roger Schmidt, die de vergelijking met bijvoorbeeld Arjen Robben en Kingsley Coman van Bayern München maakte.

Schmidt gaat verder: “Soms hebben explosieve spelers hier veel last van en hebben ze een periode nodig om hun lichaam nog beter te leren kennen. Wij hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om Noni op een goed niveau en op het goede moment te laten terugkomen. Voor hem is het ongelooflijk balen dat het zo loopt, want hij heeft er alles aan gedaan en is heel professioneel.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here