Home Nieuws Bezocht Ihattaren veelvuldig Dumfries en Rosario? ‘Ihattaren vaak gesignaleerd in nachtleven Milaan...

Bezocht Ihattaren veelvuldig Dumfries en Rosario? ‘Ihattaren vaak gesignaleerd in nachtleven Milaan en Nice’

8329
0

Het is opnieuw één en al onrust rond Mo Ihattaren. De jonge middenvelder beheerst met zijn gedrag opnieuw het voetbalnieuws van dit weekend.

Vrijdag meldde het Algemeen Dagblad dat Ihattaren ongelukkig is in Italië en ongepast gedrag vertoont bij zijn nieuwe club Sampdoria.
De Telegraaf bracht vrijdagavond een aantal nieuwe details over het gedrag en losbandige leven van Ihattaren in havenstad Genua.


De middenvelder zou geregeld er op uit trekken en bezoekjes brengen aan steden als Milaan en Nice. Dat zijn niet toevallig de steden waar zijn vrienden en voormalig ploeggenoten Denzel Dumfries en Pablo Rosario woonachtig zijn. Dumfries en Rosario spelen dit seizoen voor respectievelijk Inter Milaan en OGC Nice. Beide spelers gelden als vrienden van Ihattaren en hielden hem vorig seizoen bij PSV ook vaak de hand boven het hoofd.

De Telegraaf meldde vrijdagavond: ‘Buiten de lijnen gedraagt Ihattaren zich niet als een profvoetballer. Hij werd vaak gesignaleerd in het uitgaansleven van plaatsen als Nice, Milaan en Monaco. Van een gezonde arbeid-rustverhouding was geen sprake’, aldus de krant over het gedrag van Ihattaren.

De toekomst bij Sampdoria ziet er voor Ihattaren niet goed uit. In Genua kwam hij door fysieke ongemakken en gedragsproblemen niet verder dan één wedstrijd als bankzitter. Daarna werd meermaals gemeld dat er nog geen plaats was in de selectie maar naar nu bekend speelt er dus veel meer. De pijlen zullen komende weken op de eigenlijke werkgever Juventus worden gericht.