Home Nieuws Bevestiging: Van den Boomen en Zerrouki op lijstje Earnie Stewart

Bevestiging: Van den Boomen en Zerrouki op lijstje Earnie Stewart

3975
0

Met nog vier competitiewedstrijden voor de boeg heeft de ploeg van Ruud van Nistelrooij de tweede plaats in het vizier.

De zekerheid van de tweede plaats is nog geen gegeven maar winst op Het Kasteel zet de ploeg van Ruud van Nistelrooij wel op het juiste spoor richting het podium van de Champions League. Lukt het PSV deze zomer in tegenstelling tot afgelopen jaren wél het miljardenbal te bereiken zet het concurrent Ajax op een kleine achterstand.

In dat geval kan er deze zomer nog meer geïnvesteerd worden om volgend seizoen de landstitel naar Eindhoven te halen én zo directe kwalificatie voor het hervormde Champions League toernooi te bewerkstelligen. Het geheel zal een opmaat vormen naar een betere en sterkere selectie voor het nieuwe seizoen, seizoen 2023-2024.

Er worden dan ook een flink aantal wijzigen verwacht komende maanden. Dat geldt niet in de laatste plaats voor het middenveld. Niet alleen de kwetsbare verdediging zal op de schop gaan maar ook het middenveld. De bijna zekere vertrekkers Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez moeten immers worden vervangen.

Waarom Érick Gutiérrez niet de vervanger van Ibrahim Sangaré kan zijn, wekt enige verbazing bij weekblad Voetbal International. Het weekblad ziet in de Mexicaan de ideale vervanger voor de vertrekkende Ivoriaan.

Marco Timmer weet als PSV Clubwatcher namens Voetbal International in de Skiete Willy Podcast te melden dat zowel Toulouse middenvelder en Eindhovenaar Branco van den Boomen én FC Twente middenvelder Ramiz Zerrouki in ieder geval op het lijstje van Earnie Stewart zouden staan.

Wel maakte het weekblad deze week melding van interesse voor Branco van den Boomen vanuit tal van Europese competities. Van den Boomen is immers transfervrij. Ook zou Feyenoord opnieuw in de markt zijn om Zerrouki van FC Twente over te nemen.


Vorig artikelVijftienjarig toptalent van Feyenoord naar PSV na geschil met Robin van Persie
Volgend artikelOpvolging Sangaré | Ook Toulouse middenvelder Stijn Spierings in de belangstelling van PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in