Home Nieuws Bevestiging: Transfer lijkt aanstaande | PSV en Augsburg in onderhandeling over Pepi

Bevestiging: Transfer lijkt aanstaande | PSV en Augsburg in onderhandeling over Pepi

4559
0

PSV en FC Augusburg zijn aan de onderhandelingen begonnen ten einde de transfer van Ricardo Pepi te bewerkstelligen.

De geruchten zijn al weken daar maar PSV lijkt eindelijk door te pakken voor de spits van Team USA. Dat meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. Volgens transferexpert Romano staat Pepi voor een overgang naar PSV, dat druk bezig zou zijn om de aanvaller van FC Augsburg binnen te halen.

Volgens Romano zijn de onderhandelingen tussen PSV en Augsburg momenteel gaande en heeft Pepi zelf aangegeven de overstap te willen maken naar PSV. Duitse media weten dat de transfer uiterts gecompliceerd uit kan pakken voor PSV omdat Augsburg het gehele bedrag terug wenst te zien van de eerder gedane investering. Die investering is nog niet eens zo lang geleden want in januari kocht Augusburg Pepi voor maar liefst 16 miljoen euro over van zijn voormalige Amerikaanse werkgever.

Feyenoord lijkt de komst van de spits te kunnen vergeten. De spits zou ook op de radar van Feyenoord staan, maar algemeen directeur Dennis te Kloese ontkrachte onlangs die geruchten door te stellen dat Feyenoord de spitspositie al goed bezet hebben met Santiago Giménez en Danilo. Boven is Feyenoord nog steeds niet dusdanig kapitaalkrachtig genoeg een stevige transfersom op tafel te leggen voor welke speler dan ook.

Het geheel zorgde ervoor dat Feyenoord wel interesse toonde maar niet kon doorpakken. PSV wil echter wel doorpakken voor Pepi, die afgelopen jaar op huurbasis speelde voor FC Groningen. De te bepalen transfersom zal niet onder de 10 miljoen euro gaan uitvallen, is de verwachting.


Vorig artikelÉrick Gutiérrez lijkt zijn eerdere vertrekwens te heroverwegen en gaat gesprek met Bosz aan
Volgend artikelAjax meldt zich bij PSV voor transfer Shurandy Sambo, hoe gaat PSV reageren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in