Home Nieuws Bevestiging: PSV zet in op sensationele terugkeer Lozano door mogelijk vertrek Bakayoko

Bevestiging: PSV zet in op sensationele terugkeer Lozano door mogelijk vertrek Bakayoko

3476
3

Dat PSV onrustige dagen staat te wachten komende week is al langer duidelijk. Rond en na de wedstrijd tegen Rangers FC zullen er uitgaande en inkomende transfers gaan passeren is de verwachting.

Daar zou in ieder geval een inkomende transfer van Hirving Lozano bij kunnen gaan horen want PSV heeft wel degelijk belangstelling voor de Mexicaan, die inmiddels 28 jaar oud is en in de bloei van zijn carriere zit. Lozano wil echter vertrekken uit Napels en heeft het daar niet meer naar zijn zin. Althans, dat meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV heeft die signalen opgepikt en weet dat het contract van Lozano nog slechts een jaar lopende is. Het bod van 10 miljoen euro op de Mexicaan geldt als zeer recent en zou voldoende moeten zijn Lozano weer naar Eindhoven te kunnen transfereren.

Het geheel heeft van doen met de ontwikkelingen rond Johan Bakayoko, die de komende dagen toch zo maar zou kunnen vertrekken uit Eindhoven. De buitenspeler staat in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere grote clubs, die op dit moment langzaam de druk lijken te gaan opvoeren ten einde een transfer er alsnog doorheen te drukken.

De wedstrijd tegen Rangers FC zal een groot deel van de eerste seizoenshelft gaan bepalen maar PSV lijkt nu dus wel voor te sorteren op een vertrek van Bakayoko, in de wetenschap dat ook Yorbe Vertessen en Anwar El Ghazi waarschijnlijk zullen gaan vertrekken.


Vorig artikelPSV werkt aan terugkeer Hirving Lozano | ‘Napoli ontvangt concreet bod van PSV’
Volgend artikelJetro Willems over Wijnaldum én over de ‘beste kopper’ van Europa

3 REACTIES

  1. Lozano kan en wil niet meeverdedigen, ik snap t niet meer. Hou zowieso m’n hart vast voor woensdag. We gaan t zien, anders maar flink de bezem erdoor en met jeugd beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in