Home Nieuws Bevestiging: Ook Real Madrid en FC Bayern München willen Cody Gakpo

Bevestiging: Ook Real Madrid en FC Bayern München willen Cody Gakpo

3819
0

Dat Manchester United één van de gegadigden is voor Cody Gakpo behoeft geen nadere uitleg meer maar de club uit Manchester dient inmiddels toch stevig op haar tellen te passen.

United pakte eerder al mis door een absurd hoog en eigenlijk veel te hoog bedrag voor Anthony neer te leggen. De Braziliaan is zijn geld totaal niet waard, bleek al na enkele maanden Premier League, waar hij geen basisspeler is. Ook tijdens het WK in Qatar bleek dat de Braziliaanse aandachtrekker in de slechte zin van het woord, geen daadwerkelijke topspeler is. Hoe dan ook, United verspeelde miljoenen euro’s op de transfermarkt door de dubbelslag in Amsterdam en moest eind augustus een week voor de deadline pas op de plaats maken op de transfermarkt want Gakpo bleek onbetaalbaar en dus onhaalbaar.

De club van Erik ten Hag zit momenteel weer op de eerste rij maar heeft inmiddels stevige concurrentie. De geruchten over andere clubs waren al langer daar maar Voetbal International weet inmiddels te bevestigen dat Manchester United stevige concurrentie heeft van Real Madrid en FC Bayern München. Ook Liverpool wordt genoemd door het weekblad als serieuze belangstellende club. In Spanje doken tijdens het WK al berichten op over belangstelling vanuit Real Madrid als gegadigde voor Gakpo maar een winterse transfer zou niet aan de orde zijn voor de koninklijke, weten gezaghebbende media in Spanje te melden.


Vorig artikelMoest Joey Veerman zich melden na befaamde uitspraak? ‘Dankzij Sneijder moet ik op kantoor komen’
Volgend artikelIsimat doet indrukwekkende oproep voor zieke en bekende PSV supporter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in