Home Nieuws Bevestiging: Noa Lang aangeboden bij PSV

Bevestiging: Noa Lang aangeboden bij PSV

11645
0

Deze week werd bekend dat Noa Lang in de zogenaamde wandelgangen aan belangstelling vanuit PSV werd gekoppeld.

Althans, dat zei Wilfred Genee in een uitzending van Veronica Offside op RTL7. Dat de mogelijke interesse niet meteen concreet was, mag geen verrassing worden genoemd maar waar rook is, is ook vaak vuur. Dat blijkt in het geval van Noa Lang ook zo te zijn. De aanvaller van Club Brugge is wel degelijk aangeboden bij PSV. Dat meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.

Uiteraard betekent dat niet dat er van een transfer sprake is maar dat er iets speelt rond Lang en PSV blijkt dus wel te kloppen na de uitspraken van Wilfred Genee. Het contract van Lang in Belgie loopt nog slechts één seizoen door.

‘Bronnen melden dat de aanvaller vanuit agenten wel mondeling als optie is neergelegd bij PSV, dat op dit moment de handen nog vrij houdt. Er worden op die manier overigens dagelijks tientallen spelers ‘neergelegd’ bij de club. PSV gaat vermoedelijk snel knopen doorhakken als er duidelijkheid is over eventuele deelname aan de Champions League-voorrondes’, schrijft Rik Elfrink over de gewilde speler, die op interesse van tal van Europese clubs kan rekenen.


Vorig artikelTal van Europese clubs melden zich bij Wolverhampton voor Fábio Silva, spits wil bij PSV blijven
Volgend artikelPSV probeerde Fábio Silva al eerder te kopen van Wolverhampton

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in