Home Nieuws Bevestiging: Niets vermoedende Gakpo voor last-minute deal aangeboden in Amsterdam

Bevestiging: Niets vermoedende Gakpo voor last-minute deal aangeboden in Amsterdam

6461
0

In de jacht naar geld en deals is het management van Cody Gakpo flink over de schreef gegaan.

Het gerucht dat Cody Gakpo is aangeboden bij Ajax blijkt te kloppen. Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als de Telegraaf. Leeds United of Southampton leken de eindbestemming te worden voor Cody Gakpo maar de aanvaller trok zelf de stekker uit de nakende deals. Als het aan PSV en het management van Gakpo had gelegen, was hij voor 43 miljoen euro getransfereerd, zo blijkt uit reconstructies.

Echter is Cody Gakpo door zijn management ook aangeboden in Amsterdam. Afgelopen maandag, toen Antony rond was met Manchester United, werd Gakpo door zijn management aangeboden bij Ajax. Volgens de Telegraaf, die het gerucht bevestigen, is Ajax niet ingegaan op het aanbod.

Het management van Cody Gakpo. de Sports Entertainment Group (SEG), lijkt hiermee buiten het boekje te zijn gegaan omdat de speler zelf niet op de hoogte was van de actie. Ook het Eindhovens Dagblad weet het nieuws te bevestigen. Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, reageert op de berichtgeving van De Telegraaf. Volgens het ED klopt het, dat SEG Gakpo heeft aangeboden bij Ajax. Het managementbureau heeft gehandeld zonder de buitenspeler in te lichten, weet Elfrink te berichten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here