Home Nieuws Bevestiging: Interesse is serieus, Londense club moet met meerdere tientallen miljoenen komen

Bevestiging: Interesse is serieus, Londense club moet met meerdere tientallen miljoenen komen

1833
0

De interesse vanuit Londen voor Noni Madueke is serieus te noemen. Dat bevestigen zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International.

Chelsea zou overwegen om een bod te doen op Noni Madueke. Dat meldde het Britse The Times maandagavond. De Engelse topclub heeft zich nog niet officieel gemeld in Eindhoven, waar het dat eerder wel deed voor Ibrahim Sangaré in augustus. Echter pakte Chelsea toen niet door, waar de verwachting is dat dat nu opnieuw niet zal gebeuren.

De clubleiding van de Londenaren wil de selectie versterken met extra aanvallende impulsen. Chelsea pleegt intern overleg en overweegt een bod te doen op de 20-jarige Madueke, die er internationaal gezien nog altijd erg goed op staat ondanks zijn jaar afwezigheid door blessures. Vorig jaar stond Madueke ook al in de belangstelling van enkele clubs uit de Premier League, maar toen besloot hij bij PSV te blijven. Madueke ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Eindhoven dus PSV kan een enorme transfersom vragen voor de aanvaller.

Dat de interesse vanuit Londen serieus is, blijkt wel uit de bevestiging van zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad. “PSV-aanvaller Noni Madueke heeft zich op de radar gespeeld bij Chelsea. Berichtgeving hierover van The Times klopt. Van PSV mag nu niemand meer weg, dus als ze bij Chelsea écht wat willen moet er boter bij de makreel”, laat clubwatcher Rik Elfrink van het ED weten via Twitter. Volgens Marco Timmer van VI heeft de club uit Londen al langer interesse in de 20-jarige aanvaller van PSV.


Vorig artikelVan Nistelrooij komt afspraak met Drommel ‘slechts’ na: ‘Hij kan niveau van eerste keeper aan’
Volgend artikelAad de Mos roept van Nistelrooij op te luisteren: ‘Ik herhaal het nog één keer’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in