Home Nieuws Bevestiging ED over concrete interesse voor Romero, PSV verlangt miljoenen

Bevestiging ED over concrete interesse voor Romero, PSV verlangt miljoenen

2915
0

Het Eindhovens Dagblad bevestigt de concrete interesse vanuit Argentinië voor Maximiliano Romero.

Racing Club is de betreffende club met de concrete interesse voor de spits van PSV, die zelden of nooit uit de verf wist te komen in Eindhoven. De kwaliteiten zijn absoluut daar maar blessures gooiden simpelweg roet in het eten. Racing Club wenst Romero in eerste instantie te huren en deze constructie middels een optie tot koop tot stand te gaan brengen komende week. Het Eindhovens Dagblad bevestigt de belangstelling uit Argentinië.

PSV wil een transfersom van enkele miljoenen ontvangen, maar op dit moment ligt er een voorstel voor een huur op tafel met daarin de optie tot koop opgenomen. Het is op dit moment onduidelijk is of PSV dat wil want het contract van Romero loopt volgend jaar af. Dat betekent dat PSV het contract van Romero zou moeten gaan openbreken en verlengen, zodat het in de zomer van 2023 nog een transfersom kan vragen. PSV gaat hoe dan ook miljoenen euro’s verlies op Romero maken.

De spits werd voor tien miljoen euro door PSV gekocht van Vélez Sarsfield. Die club huurde hem twee seizoenen geleden al van PSV.


Vorig artikelVan der Doelen breekt lans voor Drommel: ‘Bij Drommel zie je wat spelen bij PSV met jonge mensen kan doen’
Volgend artikelTransfer Mario Götze naar Benfica zo goed als rond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in