Home Nieuws Bevangen door de commercie bleek Xavi Simons om 14u alleen commercieel nieuws...

Bevangen door de commercie bleek Xavi Simons om 14u alleen commercieel nieuws te delen

2193
0

Nadat alles in kannen en kruiken met PSV leek te zijn, zwichtte Xavi Simons afgelopen weekend alsnog voor de vele miljoenen waar de Parijse topclub Paris Saint-Germain plotseling mee ging strooien.

Paris Saint-Germain bood vele miljoenen extra salaris en tekengelden en dus vertrok Simons als een dief in de nacht uit Oosterijk richting Parijs, medespelers en staf vertwijfelend en vol vraagtekens achterlatend. Kort gezegd; de commercie dreef hem naar Parijs. En dat is een ieder zijn goed recht dus ook dat van Xavi Simons.

Maar het houdt niet op met de commercie want er is inmiddels ook een nieuwe sponsorovereenkomst opgezet tussen PUMA en Xavi Simons. Gezien alle aandacht van dit weekend kwam het meer dan goed van pas juist deze maanddag aan te kondigen dat er iets te melden viel. Waar een ieder dacht dat Simons zijn nieuwe club bekend zou gaan maken, postte de jonge topvoetballer doodleuk een reclamefilmpje over zijn nieuwe sponsorcontract. Xavi Simons lijkt dezer dagen compleet bevangen te zijn door de commercie. Een gang naar Red Bull Leipzig zou het geheel compleet kleuren.

Xavi Simons repte maandagmiddag met geen woord over zijn vertrek bij PSV, maar ‘slechts’ over zijn samenwerking met PUMA. “Announcement tomorrow at 2pm”, was het bericht dat Simons zondagavond publiceerde. Kortom, een teleurstelling voor een ieder die gerekend had op een toelichting van Xavi Simons.


Vorig artikelDe Telegraaf wijst naar Peter Bosz: ‘Simons mist emotionele connectie die hij met Van Nistelrooij had’
Volgend artikelToekomst Xavi Simons: ‘RB Leipzig is klaar met de huurovereenkomst’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in