Beto da Silva vestigt naam op hoogste niveau

36
0

Luiz Beto da Silva heeft een nog relatief onbekende naam in het Nederlandse- en Europese voetbal. De Zuid Amerikaan is daarentegen in zijn vaderland wel degelijk een grote speler. De Peruviaan is een volwaardig lid van de nationale selectie geworden en vestigde opnieuw zijn naam met een aandeel in de kwalificatieduel tegen Argentinie.
Beto had een belangrijke rol in deze WK-kwalificatiewedstrijd. In de eerste helft was Peru aanvallend machteloos tegen de sterke Argentijnen. Direct na rust werd de jonge aanvaller daarom ingebracht. Aanvallend ging het vervolgens meteen draaien bij de thuisploeg. Peru wist via een doelpunt van Guerrero de 0-1 achterstand door Funes Mori teniet te doen. Higuain bracht Argentinië opnieuw op voorsprong, waarnam Cueva zes minuten later Peru op de 2-2 eindstand bracht.