Home Nieuws Besiktas wil PSV verlossen van overbodige Aziz Behich

Besiktas wil PSV verlossen van overbodige Aziz Behich

26
0

De wegen van PSV en Aziz Behich lijken na één seizoen al te scheiden. Volgens het Turkse Fotospor is PSV informeel in gesprek met Besiktas over een transfer.

Tussen 2014 en 2018 was Behich ook al actief in de Süper Lig en de Turkse competitie leek dan ook het plafond voor de kwalitatief beperkte Australische international. Mark van Bommel was op zoek naar een extra back en kende Behich van hun gezamenlijke periode bij de nationale ploeg van Australië. Zijn eerste wedstrijdminuten maakte de back in Den Haag tegen ADO waar PSV met een zevenklapper zegevierde. Daarna ging het snel bergafwaarts met de back die net als de rest van zijn teamgenoten het dieptepunt tegen RKC beleefde tijdens de dramatische bekeruitschakeling.


Volgens Fotosporis PSV bereid om mee te werken aan een snel vertrek. De club zou zo’n één miljoen euro verlangen voor Behich, die een contract heeft tot medio 2022. In augustus betaalde PSV nog anderhalf miljoen euro voor de verdediger. Besiktas zou zaken willen doen voor iets meer dan een half miljoen euro. Behich is feitelijk overbodig


Facebook Comments Box